Otkup neispravnih mobitela, laptopa i tableta | SPLIT: Otkup neispravnih smartphona, brza realizacija i povoljne cijene SPLIT

nedjelja, 6. rujna 2015.

Otkup neispravnih smartphona, brza realizacija i povoljne cijene SPLIT

Otkup neispravnih smartphona, tableta i laptopa, po povoljnim cijenama uz brzu realizaciju i dolazak na adresu (Split, Trogir, Kaštela i okolica)

Gdje sa neispravnim mobitelom, smartphonom, tabletom, laptopom?


Odgovor na pitanje je lako saznati. Na sljedećim linkovima Otkup mobitelaOtkup laptopaOtkup tableta - možete ispuniti kratki upitnik sa podacima o vašem uređaju, te ćemo vam ponudu za otkup poslati u najkraćem mogućem roku (obično kroz sat, dva). Kada pristanete na ponudu za otkup, slijedi dogovor za preuzimanje uređaja, te otkup i isplata.

otkup mobitela


Vrijedi li što? 


Svaki uređaj vrijedi. Prevenstveno otkupljivamo neispravne uređaje koje zatim rastavljamo, te ispravne dijelove ponovno iskorištavamo. Otkupna cijena uglavnom ovisi o marki, starosti uređaja i njegovoj ispravnosti, a na cijenu još mogu utjecati oprema, punjači, kutija i dodaci. Naravno ne otkupljivamo baš sve uređaje, jer kao što se više ne popravljaju stari uređaji, tako nema potrebe za dijelovima za iste. Osim starijih uređaja, ne otkupljivamo ni kineske marke: Vivax, Quadro, Meanit, Zopo, Xiaomi, CAT, ZTE, THL, H18, Hangar, MyTab i slične uređaje zbog nedostupnosti zamjenskih dijelova.

Servis uređaja


Imate neispravan uređaj, a niste sigurni da li je popravak isplativ? Uređaj možete dostaviti na besplatnu dijagnostiku i procjenu servisa. Po procjeni možete odlučiti o servisiranju uređaja u našem servisu ili ponudi za otkup.